Suntem la un telefon distanță pentru o ofertă de pret!

Proiectare - E-constructinstal.ro

Activitatea principala a acestui birou o reprezinta proiectarea de rezistenta a constructiilor civile si industriale.

Biroul de proiectare poate asigura prin colaboratorii sai realizarea completa a lucrarilor de proiectare continand si celelalte specialitati din constructii: arhitectura, design interior, geotehnica, topografie, instalatii, cu respectarea tuturor standardelor de calitate.

Proiectarea de rezistenta poate fi facuta pentru urmatoarele tipuri de imobile:

  • constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale, duplexuri, spatii si centre comerciale, cladiri de birouri,scoli, sali de sport, hoteluri, etc.)
  • constructii industriale (hale din beton armat monolit, sedii de firme, etc.)

Proiectarea consta in :

Conceperea structurii:

Se transpun toate cerintele si dorintele clientului intr-o structura virtuala, care respecta in acelasi timp atat prevederile normelor si standardelor de proiectare a constructiilor in vigoare, cat si principiile proiectarii economice.

Modelarea structurii:

Se transpune modelului virtual intr-un model de calcul simplificat, care sa il aproximeze cat mai exact pe cel real si care sa permita analiza structurala intr-o maniera optima care sa conduca la o proiectare facila a fiecarui element component al structurii.

Analiza structurii:

Se analizeaza starile de solicitare pentru fiecare element structural in parte, analiza care permite dimensionarea riguroasa a structurii ce urmeaza a se realiza. Aceasta etapa se realizeaza cu ajutorul programelor de calcul.

Optimizarea structurii:

Se analizeaza structura urmarind optimizarea unor anumiti parametri ai acesteia si atingerea unor standarde de performanta, transpuse in minimizarea consumurilor si costurilor. in mod evident este etapa cea mai importanta in proiectarea unei structuri. De asemenea se utilizeaza unele programe de calcul, analiza si optimizare structurala.

Detalierea structurii:

Se intocmesc planurile la nivel de detaliu pentru fiecare element component al structurii.

Calculul consumului de materiale:

Se calculeaza cantitatea de materiale necesara realizarii investitiei cu respectarea proiectului.

Costul proiectului:

Pretul se calculeaza pentru fiecare proiect in parte, in functie de complexitatea acestuia, suprafata si materialele care compun structura proiectata.

Pentru o oferta de pret detaliata: tehnic@e-constructinstal.ro, tel. 0733.535.115