Suntem la un telefon distanță pentru o ofertă de pret!

Siguranta in inspectii profesionale: Verificare instalatii Gaze!

verificare instalatii gaze
verificare instalatii gaze Bucuresti
verificare gaze
Verificare / Revizie Instalatie Gaz

Trimite documentele necesare la adresa de e-mail: office@e-constructinstal.ro sau pe whatsapp la numarul de telefon 0771.612.412.

SERVICIUPRET
VERIFICARE LA 2 ANI PERSOANA FIZICA160 LEI
VERIFICARE LA 2 ANI PERSOANA JURIDICA180 LEI
REVIZIE LA 10 ANI PERSOANA FIZICA270 LEI
REVIZIE LA 10 ANI PERSOANA JURIDICA320 LEI
* Prețurile menționate conțin TVA.
Documente necesare:
  • Proiect tehnic instalație gaze: Documentație tehnică ce a stat la baza execuției instalației de utilizare (plan imobil/ schema izometrica/ memoriu tehnic).
  • Notificarea primită de la Furnizorul de gaze naturale: Notificare prin care vă anunță că urmează să expire termenul de verificare a instalației de gaze naturale.
  • Verificarea periodică ISCIR a centralei termice, ce se efectuează la intervale de 2 ani: Document prin care să rezulte efectuarea în termen a verificarii tehnice periodice de către operatori economici autorizați ISCIR (daca este cazul).
  • Factura gaze naturale: Factura emisă de furnizor, indiferent de luna pentru care a fost emisă.
ATENTIE!

In conformitate cu Informarea din 11.12.2018 emisa de ANRE, pe partile comune ale imobilului (scara blocului) este necesar sa existe instalate DETECTOARE DE GAZE cu Electrovalva care sa actioneze asupra COLOANEI COMUNE DE GAZE.
In cazul in care dispozitivele de siguranta NU sunt montate, puteti lua legatura cu unul dintre tehnicienii nostri in vederea obtinerii unei solutii potrivite pentru dumneavoastra.

Verificarea instalațiilor de gaze este o procedură importantă pentru a asigura siguranța casei tale

  Verificare instalatii gaze realizată de companii acreditate ANRE, ca E-ConstructInstal.ro, este o obligație legală a tuturor consumatorilor, persoane fizice sau juridice, racordate la o rețea de gaze naturale. Reglementările în vigoare pentru verificare instalatii gaze prevăd o repetare a acestei operații la fiecare doi ani. De asemenea, la fiecare 10 ani se impune o revizie a instalațiilor de gaze. Aceste reguli sunt menite să reducă riscul de accidente, fiind bine cunoscută gravitatea accidentelor generate de scurgerile de gaze.
  Din dorința de a acoperi toate potențialele defecte ce pot genera accidente, verificarea cuprinde toate componentele instalației, de la îmbinările către arzătoare, probe de etanșeitate precum și starea conductelor din punct de vedere fizic. Cu siguranța nu sunt ignorate nici detectoarele de gaze sau alte componente montate pentru monitorizarea instalației și atenționarea locatarilor atunci când se înregistrează disfuncții. Punctele de consum ce nu posedă autorizare legală vor fi demontate în momentul reviziilor periodice!

  Verificare instalatii gaze este o practică întâlnită în toate țările care folosesc gazele natural în procesele casnice. Iar în mod surprinzător, primele instalații de gaze naturale au fost realizate în antichitate. De exemplu, în jurul 1000 î.Hr., Oracolul din Delphi a fost construit pe muntele Parnas datorită unor infiltrări de gaze ce au permis aprinderea unei flăcări ce ardea zi și noapte. Apoi, în jurul anului 500 î.Hr., chinezii foloseau conducte de bambus pentru transportul gazului infiltrat la suprafață.
  Cu ajutorul acestei instalații fierbeau apa de mare obținând apă dulce, potabilă. Cu siguranță, drumul până la reglementări era încă lung! Comercializarea gazului natural a început în Mare Britanie. Este firesc ca pionierii revoluției industriale să-și adjudece linia de start pentru multe din pozițiile inovatoare ale secolului. Astfel, strada Londoneză Pall Mall devine prima stradă din lume iluminată cu gaz, urmând ca în 1857 și Bucureștiul să beneficieze de iluminat public.

Pot afla de la început prețul pentru verificare instalatii gaze?

  Verificare instalatii gaze implică, bineînțeles, un cost pentru utilizatorul instalatiei de gaze. Un pret verificare gaze este de multe ori un criteriu de selecție în momentul alegerii companiei ce urmează să efectueze acest serviciu. Fiind o operație ce se repetă la fiecare doi ani, putem considera că este o grijă naturală a fiecărui om să chibzuiască cheltuielile. În acest sens, la e-constructinstal.ro încercăm de câte ori este posibil să anunțăm prețurile pe site, pentru ca potențialii clienți să cunoască implicațiile financiare ale lucrării.
  Verificarea instalațiilor de gaze naturale este importantă pentru a ne asigura că acestea sunt sigure și funcționează corespunzător, prevenind astfel posibile accidente și daune. Înțelegând importanța celor de mai sus și dorind ca absolut toată lumea să își permită accesul către o astfel de verificare, compania noastră oferă servicii de verificare a instalațiilor de gaze la prețuri competitive, punând în schimb la dispoziția clienților noștri specialiști cu o vastă pregătire în acest domeniu.

  Pret verificare gaze ar trebui astfel să fie ultima problemă a beneficiarilor noștri, echipa de specialiști calificați de la e-constructinstal.ro fiind pregătită nu numai să efectueze verificarea instalației de gaze, dar și să remedieze eventuale reparații și înlocuiri, atunci când situația din teren impune acest lucru. În urma verificării instalației de gaze, echipele noastre de specialiști vă asigură nu doar siguranța și confortul locuinței, dar și confortul dumneavoastră psihic.
  În cazul în care aveți planuri de dezvoltare sau modificare a instalațiilor, suntem pregătiți să oferim consultanță și servicii personalizate pentru lucrările de instalații gaze naturale. Gazele naturale reprezintă o resursă prețioasă menită să ne asigure gradul de confort cu care ne-am obișnuit, dar în același timp pot reprezenta și o amenințare serioasă la sănătatea noastră și a celor dragi. De aceea, nu îndemnăm pe nimeni să facă nici cea mai mică concesie privind calitatea, atunci când abordăm acest subiect serios.

De ce sunt atâtea firme de verificare gaze în București?

  Firme verificare gaze sunt extrem de importante pentru siguranța publică. Acestea sunt responsabile pentru verificarea și întreținerea instalațiilor de gaze naturale, astfel încât acestea să fie sigure și să funcționeze în parametrii optimi. Este bine-cunoscut faptul că instalațiile de gaze pot fi extrem de periculoase dacă nu sunt întreținute în mod corespunzător, dar trebuie să spunem că instalațiile sau echipamentele de gaze întreținute vor avea și un randament mai bun, generând astfel economii importante în bugetul utilizatorilor.
  Consecințele sunt deosebit de serioase, astfel că nu există niciun motiv să nu alegeți o firmă cu experiență relevantă în acest domeniu. În plus, trebuie să recunoaștem că o componentă importantă este prețul serviciilor. Este important să alegeți prețul rezonabil, dar nu faceți niciodată nicio concesie calității. E-constructinstal.ro oferă cu siguranță servicii de calitate la prețuri rezonabile. Și nu uitați că noi oferim mult mai multe servicii în domeniul construcțiilor.

  Firme verificare gaze trebuie să aibă personal bine pregătit, capabil să ofere servicii de calitate și să remedieze orice probleme care ar putea să apară în instalațiile de gaze naturale. În plus, o firma ce se ocupă de instalațiile de gaze naturale ar trebui să aibă la dispoziție echipament modern și tehnică avansată, astfel încât să poată oferi servicii de calitate, cu rezultate exacte și la prețuri competitive.
  Față de verificarea în sine, este importantă de asemenea întreținerea și curățarea instalației și a echipamentelor. Evidențiind cerințele de mai sus, este marcat faptul că E-ConstructInstal.ro este compania potrivită, capabilă să atingă toate cerințele legate de costuri, calitate și resursă umană. Cu o experiență de mai mult de 20 de ani, implicați atât în elaborarea proiectelor cât și în execuția lor, e-constructinstal.ro are experiență relevantă în instalații sanitare, de încălzire sau de gaze natural, fiind pregătiți să intervenim în oricare dintre ele.

verificare instalatii gaze
pret verificare gaze
firme verificare gaze