Suntem la un telefon distanță pentru o ofertă de pret!

Obtine aviz tehnic debransare - E-constructinstal.ro

Obtinere aviz tehnic debransare

Pentru a initia debrasarea de la CMTEB (fosta RADET) este necesara trimiterea unei cereri pe adresa acestora. Radet-ul va furniza un raspuns de care trebuie sa tineti cont in evaluarea debransarii si anume:

1 – In conformitate cu contractul semnat de CMTEB (fosta RADET) cu asociatia de proprietari/locatari utilizatorul are urmatoarele obligatii:

  • Sa nu modifice instalatiile interioare ale unui condominiu, decat in conditiile legii;
  • Sa nu modifice instalatiile de incalzire centrala, aferente unui imobil condominial, decat in baza unei documentatii tehnice aprobate;
  • Sa nu execute lucrari de reparatii capitale ale instalatiei de incalzire, fara documentatie legala aprobata.

2 – In conformitate cu regulamentul cadru aprobat cu Ordinul nr. 91/2007 de presedintele ANRSC: „debransarea CMTEB (fosta RADET) nu se pot realiza in acele condominii in care nu s-au realizat debransari anterioare”.

3 – Legea nr. 325/2006 – stabileste ca:

  • Debransarea CMTEB (fosta RADET) nu se poate realiza in perioada de incalzire;
  • Operatorul serviciului de alimentare cu energie termica in sistemul centralizat are dreptul sa stabilesca conditiile tehnice de bransare sau de debransare CMTEB (fosta RADET) a utilizatorilor de energie termica la instalatiile aflate in administrarea lor.

Toate conditiile de debransare CMTEB (fosta RADET) impuse mai sus vor fi respectate in proiectul de debransare intocmit de E-CONSTRUCTINSTAL.

Pe baza proiectului de debransare CMTEB (fosta RADET) se va obtine referatul tehnic de debransare CMTEB (fosta RADET).

Recomandam ca pentru parcurgerea usoara si fara batai de cap a pasilor de debransare CMTEB (fosta RADET) sa apelati la specialistii E-CONSTRUCTINSTAL.

SOLICITA OFERTA COMPLETA PENTRU REALIZAREA INSTALATIILOR TERMICE SAU INLOCUIREA CENTRALEI VECHI SI PRIMESTI DISCOUNTURI PENTRU ACHIZITIONAREA MATERIALELOR PRIN INTERMEDIUL CREGO.RO, ASTFEL:
  • 200 lei pentru materiale ce depasesc suma de 5000lei
  • 100 lei pentru materiale ce depasesc suma de 2000lei