Suntem la un telefon distanță pentru o ofertă de pret!

Cum devin client gaz? - E-constructinstal.ro

Pentru ca un distribuitor licentiat gaze naturale sa va poata furniza gazele naturale, trebuie sa va racordati instalatia de utilizare interioara (cea care alimenteaza consumatorii casnici/non-casnici) la reteaua de distributie.

Pentru realizarea unei instalatii de gaze naturale la casa, este important sa existe o conducta de gaze naturale pe strada dumneavoastra sau in imediata apropiere. Cu toate acestea, prin extinderea unei conducte de gaze naturale apropiate, se poate realiza bransarea locuintei dumneavoastra la reteaua de gaze naturale, dar costurile pentru conectare pot fi mai mari, in functie de distanta de la conducta la casa dumneavoastra.

Conform legii, furnizarea gazelor naturale se poate face doar pe baza de Contracte de furnizare valabile, semnate de catre furnizor si consumator. Aceste documente difera în functie de categoria de consumator si atesta calitatea solicitantului de consumator legal de gaze naturale.

Primul pas este sa depuneti cererea de racordare la reteaua de distributie. Aceasta poate fi depusa la sediul furnizorului de gaze natuale sau transmiteti prin Posta cererea pentru acordarea accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale impreuna cu documentele necesare. Informatiile necesare le puteti regasi accesand: Pasi Pentru Debransarea CMTEB (Fosta RADET).

In momentul obtinerii Acordului de Acces gaze naturale se va incheia si Contractul de Racordare la sistemul de distributie. Dupa semnarea Contractului de Racordare se va emite factura aferenta tarifului de racordare, aceasta urmand a se achita de catre client.

Cu ajutorul firmelor agreate ANRE (S.C. SANIK GAZ S.R.L., companii partenere WWW.E-CONSTRUCTINSTAL.RO) se realizeaza proiectul pentru instalatia de gaze naturale. Noi vom intocmi pentru dumneavoastra documentatia necesara, vom aviza proiectul, vom solicita receptia si punerea in functiune a instalatiei de gaze.

Lucrarile la instalatia de utilizare vor fi realizate de catre S.C. SANIK GAZ S.R.L. si dureaza maxim 30 de zile. Tariful include atat manopera si materialele necesare, cat si intocmirea documentatiei necesare si avizarea proiectului.

Ultima etapa consta in montarea contorului de gaz si punerea in functiune a instalatiei.

Pentru mai multe detalii despre cum sa devii client pentru instalatia de gaze naturale va recomandam specialistii WWW.E-CONSTRUCTINSTAL.RO.

Fii primul ce lasă un Comentariu la “Cum devin client gaz?”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acordă o notă:
Confirm că nu sunt robot!

Articole asemănătoare


Cum devin client gaz?

Debransari CMTEB (fosta RADET) : 08.02.2022 : 0 Comentarii

Pentru ca un distribuitor licentiat gaze naturale sa va poata furniza gazele naturale, trebuie sa va racordati instalatia de utilizare […]